Kerst- & Nieuwjaarsformules

Onze Kerst- en Nieuwjaarsformules staan online en zijn reeds boekbaar!
Kom de feestdagen gezellig vieren in ons Jardin restaurant.

Kerstavond

Jardin Christmas Wintergrill

Geniet van een gezellige Kerstavond in onze Jardin met diverse winterse grillgerechten van 19u00 tot 01u00. Waan je bij Jardin in een warme chalet! Voor de kinderen voorzien we een heerlijk kidsmenu en kunnen ze van 19u00 tot 22u00 terecht in ons Toekan speelhuis met een bezoekje van onze Kerstman! Zin om onze dansvloer onveilig te maken? Dan voorziet onze DJ de leukste plaatjes!

Kerstdag

Jardin Late Christmas Breakfast

Speciaal voor Kerst toveren we onze standaard Jardin late breakfast om tot een gezellige familie formule met enkele heerlijke winterse klassiekers. Ideaal voor de langslapers onder ons! De formule loopt van 10u00 tot 13u00.

Jardin à la carte

Ontdek onze heerlijke Jardin à la carte kaart en kom genieten van de lekkerste grillgerechten ook op Kerstdag!

Oudjaar

Jardin New years Wintergrill party

Tel samen met ons af naar 2023 tijdens onze Jardin Wintergrill party! Geniet van heerlijk winterse grillgerechten en waan je in een warme winterchalet van 19u00 tot 02u00. Gooi nadien de benen los op onze dansvloer! Ook houden we rekening met de allerkleinsten en voorzien we steeds een lekker kidsalternatief.

Nieuwjaar

Jardin Late New Years Breakfast

Speciaal voor het nieuwe jaar toveren we onze standaard lazy & cosy breakfast om tot een gezellige familie formule met enkele heerlijke winterse klassiekers. Ideaal voor de langslapers onder ons! De formule loopt van 10u00 tot 13u00.

Jardin à la carte

Ontdek onze heerlijke Jardin à la carte kaart en kom genieten van de lekkerste grillgerechten ook op Nieuwjaarsdag!